Osakkaan pelioikeusilmoitus 2018

Ilmoitus osakkeen pelioikeuden käyttäjästä pitää aina antaa, myös silloin kun käyttää itse pelioikeutta. Vastikkeen maksu eräpäivään mennessä ja pelioikeusilmoitus mahdollistavat peliaikojen varauksen.

Valitse yksi alla mainituista tavoista ilmoittaa pelioikeus. Käytä ensisijaisesti 1.vaihtoehtoa!


KOLME VAIHTOEHTOA ILMOITUKSEN ANTAMISEEN:


  1. NexGolf pääsivun avauduttua valitaan Oma Nexgolf, Osakkeet ja paina hallinoi- painiketta. Seuraavaksi painamalla "lisää pelioikeus"-painiketta, avautuu ikkuna jossa voit valita lisäätkö pelioikeuden itsellesi "lisää itselle"- painikkeella vai toiselle "lisää henkilölle"- painikkeella. Vahvista pelioikeus "lisää pelioikeus painikkeella, paina "lisää"-painiketta. Onnistuneen lisäyksen näet Omat osakkeet välilehdellä. Pelioikeuden voi lisätä itselle tai Kaakon Golf ry:n jäsenelle.

  2. Osakkeenomistaja voi ilmoittaa pelioikeuden käyttäjän myös sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  3. Osakkeenomistaja voi myös täyttää tämän kaavakkeen ja toimittaa sen Kaakon Golffiin, ennen ensimmäistä golfkierrosta. Ilmoitus osakkeen pelioikeuden käyttäjästä pitää aina antaa, myös silloin kun käyttää itse pelioikeutta. Vastikkeen maksu ja pelioikeusilmoitus mahdollistavat peliaikojen varauksen. Valitse yksi yllä mainituista tavoista ilmoittaa pelioikeus.

Tulosta Lomake (PDF)

Attachments:
Download this file (Pelioikeusilmoitus_2018.pdf)Pelioikeusilmoitus_2018.pdf[ ]49 kB
Aimoannos
Ekauto
Golfkulma
Hamre
Harjunopk
If
Jloy
Ksahko
Op Miehikkala
Printcom
Stemmastromberg
Sulzer
Viafori
Virolahti
Arvomeklarit
Zsar

 

Yhteystiedot

Säkäjärventie 204
49900 Virolahti

Caddiemaster

Puh. 050 3888 200
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tilaa uutiskirje