Joulukirje 2018

Tässä kirjeessä

  • Uuden kapteenin jouluterveiset, Jukka Hallikainen
  • Seuran puheenjohtajan viesti, Keijo Rinnesalmi
  • Kenttäyhtiön näkökulmasta, Jaakko Talsi

 Uuden kapteenin jouluterveiset, 
Jukka Hallikainen

Jukka Hallikainen

Jukka Hallikainen - tangokuninkaana laajasti tunnettu mies on Kaakon Golfin uusi kapteeni

Rauhallista joulun aikaa sinulle hyvä golfiin hurahtanut!

Kerron hieman aluksi itsestäni jotta tulemme tutuiksi.. Olen 42 -vuotias totaalisesti golfkärpäsen puraisema miehenalku Miehikkälästä ja nyt siis Kaakon golfin kapteeni, josta toimesta en vielä tiedä mitään, mutta koitan opetella uuteen tehtävään.

Aloitin itse golfharrastukseni vuonna 2006 hyvän ystäväni houkuttelemana ja päivääkään en ole katunut harrastuksen aloittamista. Lajin helppous kiehtoo minua suuresti ja siksi onkin mukava nähdä meitä kaikkia kentällä tuskailemassa samojen ongelmien kanssa... Kuinka saisin slicen pois, miten lähestyisin greeniä, kuinka löytäisin puttiin oikean voiman ja miksi grippi on aina jotenkin väärän tuntuinen :)

Tunnen suurta ylpeyttä kuuluessani yhteisöön joka puhuu samaa kieltä yhteisestä harrastuksesta kaikkine inhottavuuksineen ja siksi juuri meissä onkin mahtava voima tehdä kaakonkulmalla jotain merkittävää niin yhteisöllisesti kuin seutukunnallisesti liikunnallisen toimeliaisuuden parissa. Haasteena meillä on nuorten houkutteleminen jalon lajimme pariin.

Haluan kannustaa meitä kaikkia, näin joulun alla, ajattelemaan omaa ensi kesän pelaamista rentouden ja hauskuuden näkökulmasta koska tämä harrastuksemme ei kuitenkaan ole suurempaa kuin elämä vaikka siltä joskus tuntuukin.

Muistakaa pitää svinginne kunnossa talvenkin aikana esimerkiksi simulaattorissa pelaamalla tai ulkomaan reissullanne rohkeasti tutustumalla uusiin kenttiin ilman tulostavoitteita. Tärkeintä on kuitenkin hyvät ystävät, joita olemme löytäneet, ja tulemme löytämään golfin parista. Ja sitten on vielä ne sääntömuutokset jotka astuu voimaan vuoden alusta... Kaikkea sitä joutuukin kestämään :)

Toivotan juuri sinulle rauhallista joulua ja upeata uuttavuotta!

P. S. Vielä pieni mainos... jos haluat virittäytyä rauhalliseen joulun tunnelmaan niin Marko Maunukselan kanssa pidämme joulukonsertin Miehikkälän kirkossa perjantaina 21.12. klo 18 alkaen

Seuran puheenjohtajan viesti, Keijo Rinnesalmi

Keijo Rinnesalmi

Hei kaikille!

Kaakon Golf ry:n syyskokouksessa allekirjoittanut valittiin seuran uudeksi puheenjohtajaksi tulevaksi kahdeksi vuodeksi. Vielä kerran iso ja nöyrä kiitos luottamuksesta. Kiitos myös edeltäjälleni, Sami Tervolle tehtävän aiemmasta hoidosta.

Aiemmin olen toiminut monenlaisissa tehtävissä golf-yhteisössämme. Useamman vuoden seuran kapteenina ja kuluneella kaudella oy:n puolella hallituksen jäsenenä ja kenttätoimikunnan pj, jossa tehtävässä sain palautetta laidasta laitaan ja joskus vähän yli laidankin. Uudessa tehtävässä olen myös avoin kehittävälle ja asialliselle palautteelle ja pyrin ottamaan ne huomioon soveltuvin osin seuran tulevaa toimintaa suunnitellessa.

Tätä kirjoittaessa lumi peittää viheriöt ja syksyn hirvijahtikin on loppunut ja joulun aika on jo ihan oven takana, niin on aika itse kunkin hieman hengähtää ja rauhoittua joulun ja uuden vuoden juhlien viettoon. Talven aikana on sitten hyvä aikaa keskittyä tulevaan kauteen hoitamalla fysiikkaa ja ylläpitämällä vartalon hyvää liikkuvuutta, sillä sitähän golffari tarvitsee.

Jos kuitenkin on tarvetta tarttua golfmailaan, niin siihenkin on mahdollisuus Virojoella Golfkulman simulaattorissa. Samoin on hyvää aikaa tutustua vuoden vaihteessa voimaan tuleviin uusiin sääntöihin, jotta kauden alettua ne olisivat omaksuttu, kun pääsemme takaisin kentälle.

Toivotankin kaikille seuran nykyisille ja tuleville uusille jäsenille oikein hauskaa ja rauhallista joulun aikaa sekä hyvää uutta vuotta ja mielenkiintoista ja menestyksellistä golf-kautta 2019

Kenttäyhtiön näkökulmasta, Jaakko Talsi

Jaakko Talsi

Jouluinen tervehdys,

Viisi vuotta on siitä kulunut, kun viimeksi joulukirjeeseen kirjoitin. Silloin 2013 myös valmistui golfkenttämme. Koin siinä yhteydessä vahvasti, että on aika jäädä huilimaan. Mukavaa olikin olla tauolla, vaikka silloin tällöin sormet jo syyhysivät toimintaa, minkä jotkut taisivat huomatakinJHyvä on olla taas mukana, kiitos ehdottaneille.

Toisen - isomman kiitoksen - kohdistan omalta vaatimattomalta osaltani kaikille niille vapaaehtoisille, jotka ovat pyyteettömästi osallistuneet yhteisen kenttämme kehittämiseen ja pyörittämiseen, vetovastuissa ja muuten. Näin pienessä golfyhteisössä on tosi tärkeää pitää yllä yhteen hiileen puhaltamisen kulttuuria. On ihan terveellistä myös antaa ja ottaa rakentavaa palautetta. Paras palaute lienee sellainen, jossa on kannustavuutta ja ehdotuksia mukana, erityisesti jos palautteen antaja on itse käytettävissä toteutuksiin tai edesauttaa asioiden kehittymistä.

Tilastotietoa

Kaakon Golfin pelaajamäärä on Nexgolfin mukaan kentän avaamisesta lukien ollut yhteensä lähes 36 tuhatta. Näistä golfmatkailijoita ja muita vierailijoita on ollut lähes 7 tuhatta. Vieraspelaajista 38% on tullut kolmelta lähimmältä kentältä, 31% pääkaupunkiseudun kentiltä ja loput 31% kaikilta muilta kentiltä. Yhteensä noin 120 kotimaisen (Suomessa 131 golfseuraa) ja parinkymmenen ulkomaisen seuran vierailijaa on pelannut kentällämme yhteensä 6 647 kertaa. Ei hullummin yhdeksän väylän kentältä, joka on kaukana suurista kaupungeista.

Koska Nexgolfin käyttötavat ovat vähän vaihdelleet vuosien varrella, erityisesti omien jäsenien merkintöjen osalta, ei päästä kovin hyvään tarkkuuteen todellisten pelikierroksien osalta. Maksavat vieraspelaajat on luonnollisesti kirjattu perusteellisemmin järjestelmään. Vieraspelaajien kierroksista noin viidennes on kilpailuihin osallistumisia.

Voimme lähteä kohti uutta golfkautta toiveikkain mielin.

Joulurauhaa kaikille golffareille ja Kaakon Golfin yhteistyökumppaneille!

Aimoannos
Ekauto
Golfkulma
Hamre
Harjunopk
If
Jloy
Ksahko
Op Miehikkala
Printcom
Stemmastromberg
Sulzer
Viafori
Virolahti
Arvomeklarit
Zsar

 

Yhteystiedot

Säkäjärventie 204
49900 Virolahti

Caddiemaster

Puh. 050 3888 200
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.